Rõivaste korduvkasutusega puutuvad kokku kõik. Riiete elueakeskkonnasõbralik pikendamine ehk nende laenamine, müümine, annetamine ja ümbertöötlemine on ka Eestis saamas üha igapäevasemaks. Soetades meeldiva riideeseme second-hand-kauplusest, võib rahulolu olla suuremgi kui uhiuue, ent kallihinnalise ihuvarju ostmisel.

Nii mõnedki meist hindavad võimalust veeta mõni vaba hetk riidepoodides erisuguseid kostüüme proovides. Teisi võivad riidelettide mitmekülgne valik ja seal viibivad külastajad aga väsitada(rohkem teavet siin – meeste teksad). Seetõttu soetavadki paljud enamiku enda riidekapi sisust käepäraselt internetist, kus sortiment on tõepoolest kordades suurem kui üheski poes. Kas olete aga kunagi netist ostnud kasutatud rõivaid? Kas teadsite, et neid üldse netis müüaksegi?

Armastatud pood nüüd veebis

Oma poodidega Tallinnas, Pärnus ja Läti linnades tegutseva Kilomaxi kaupluseid on häid riideid armastavad külastajad väärtustanud aastaid. Inglismaalt, Šveitsist, Itaaliast ja Hollandist valitud kvaliteetne kaup pärineb otse sealsetest riiete kogumise- ja sorteerimise punktidest.

Alates 2021. aasta algusest pakub mugavat veebipõhist ostuvõimalust oma täiesti uutele ja vähekasutatud rõivastele ka Kilomax. E-poes ootavad kliente unikaalsed leiud, sajad brändid ning ootamatult mitmekülgne valik mudeleid ja mõõtmeid.

Nõnda saab vähekasutatud riiete kaupluses šoppamist kogeda ka see, kes sooviks oma riideostud joonde ajada näiteks parasjagu kontoris netis surfates. Teel koju jääb üle vaid saadetis automaadist üles korjata. Eks on alati ka oht, et netist ostetud riideese ei ole päris see, mis pildilt näis, aga siis on võimalik kaup lihtsa vaevaga tagasi saata.

Riided ja jalanõud meestele ja naistele

Uus meeste- ja naisteriiete e-pood on mõeldud neile, kes hindavad moodi ja suurepärast kvaliteeti – valikus on tuntud brändide eksklusiivsed rõivad ja jalavarjud, mis muudavad omaniku kõigis situatsioonides enesekindlamaks.

Kasutajasõbralikus e-poes saavad mehed tutvuda laia valiku jopede, pükste, lühikeste pükste, ülikondade, jakkide, sviitrite, spordirõivaste ja paljude muude riietega. Naistel on veelgi põnevam, kuna nende valikus on ka seelikud, kardiganid, topid, retuusid, ööriided, aksessuaarid, jalatsid ja muu. Samuti leiab kauplusest riideid poistele, tüdrukutele ja beebidele.

Arvatavasti saate Kilomaxi veebipoega päris headeks partneriteks, kui vajate usaldusväärseid riideid või jalatseid, olgu siis meestele, naistele või lastele. E-poodi on põhjust avada suhteliselt sageli, et näha uusimaid sooduseid ja kõige uuemaid kaupu.

Pidage meeles, et Kilomaxis ei tähenda mõiste “vähekasutatud riided kindlasti seda, et rõivaste kvaliteet oleks kuidagi kehv. Enamik riideid on täiesti uued – selles võib veenduda veebilehel www.e-kilomax.lv/et.

Leave a Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *