Ole valmis – kaasahaarav aeg on jälle algamas! Tule kindlasti läbi ja avasta, milliste toodetega üllatab Sind hokipood seekord. Oleme hokivarustuse turgu Eestis juhtinud juba kaua aega. Töötame selle nimel, et meie esinduspoe kaubavalikus oleks kogu aeg ainult parim ja kaasaegsem varustus. Meil on väga suur valik erisuguseid kaupasid – tule ning uudista juba täna!

https://hockeypoint.ee/ee_ee/tarvikud

HEA KVALITEEDIGA VARUSTUS

 

Kaubavalikus on üsnagi suur valik jäähokivarustust ainult usaldusväärsetelt firmadelt. Uisud, riietus, kotid, kaitsed, kepid – vaata kõiki tooteid e-poes! Panime kirja, mida meie hoki varustus endas hõlmab.

 

HOKIKEPID

 

Erimõõtudes hokikepid – kõikidele vanusegruppidele hoki kepid ja nende aksessuaarid. Filtri abiga märgi endale sobivad kriteeriumid ning näed vastavat tootevalikut. Hokikeppide hind sõltub suures osas sellest, mis omadusi sa neis otsid.

Osta endale sobiv juba täna!

 

UISUD

 

Hokiuisud, iluuisutamise uisud, lasteuisud – valik on lai nii suuruste, kui ka kaubamärkide osas. Jäähoki uisud on mõeldud nii meestele kui ka naistele. Iluuiskude puhule oleme valikusse lisanud uisud ainult naistele. Uisud on nii iluuisutamise kui ka jäähoki alal oluliseim osa varustusest ja seetõttu on tähtis, et need oleks mugavad ja vastupidavad.  Kauplusest leiad ka kõiksugused lisatarvikud, mida spordialal vaja võiks minna.

 

RIIETUS

 

Riietuse lehe all leidub nii suvine kui ka talvine riietus. Suvise tootevaliku alla kuuluvad ka nokamütsid.  Kaubavalikusse olema juurde pannud kõik suuremad kaubamärgid, seetõttu mütsid on väga stiilsed. Otsi omale parimate omadustega stiilne nokats!

 

Teine kuum kaup on hokisärgid. Võimsa prindiga või hea hingavusega – vali kõik omadused koos või eraldi. Alati saad olla kindel – ükskõik, mis valiku sa teed, on see hea kvaliteediga.

 

TULE POODLEMA!

 

Kuna jäähoki on füüsiliselt väga kurnav spordiala, siis on põhiline, et hokivarustus oleks väga kvaliteetne.  Kui tahad muretseda kaupasid garantiiga – vali meie hoki pood. Aitame sind vajaliku infoga, et lihtsustada ostlemist. Hoki uisud ja hoki kepid on tegelikult väga palju detailsemad kui alguses tunduda võib. Pluss on meil alati valikus ka kõige uuemad asjad.

Premeeri ennast algava hooaja puhul uue varustusega?

 

Leave a Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *