On õige hetk ette valmistada lähenevaks hoki põhihooajaks. Meie hokipood palub uusi ja vanu sõpru kauplusega tutvuma. Loomulikult oleme toodete valiku mõttes riigis esikohal. Tahaksime oma klientidele pakkuda ainult korralikku kaubavalikut. Hooaja algamise puhul on meil ka eripakkumisi – ehk leiad ka endale midagi sobivat!

 

TURVALINE VARUSTUS

 

Müüme varustust usaldusväärsetelt kaubamärkidelt, mis tagavad toote garantii. Kaupluse toodete seas on uisud, kepid, rõivad ja lisatarvikud – kõik, mida hokimänguks vajad. Tegime väikse ülevaate, mida meie hoki varustus täpsemalt tähendab.

https://hockeypoint.ee/

HOKIKEPID

 

Valikus on hokikepid igale vanusele. Saad valida hokikeppi nii värvi, kui ka kaubamärgi järgi. Kui sooviksid põhjalikumat informatsiooni selle kohta, kuidas määratakse hokikeppide hind, siis meie meeskond seletab.

Osta endale sobiv juba täna!

 

UISUD

 

Meie kaupluse valikus on nii hokiuisud kui ka uisud iluuisutamise jaoks.Nii hoki kui ka iluuisutamise uisud on päris laias valikus ja erisuguste omadustega.   Jäähoki uisud asuvad rubriigi all. Otsingu abil on võimalik varieerida uiskude varustatavusega ning leida just see kõige sobivam.  Jääspordis peavad uisud olema korralikud, et tagada tulemusi ning mugavust. Lisaks saad juurde muretseda samuti mitmesuguseid tarvikuid, sh trenažöörid ja tahvlid.

 

RIIETUS

 

Eriliselt lahedad riideesemed soojaks ja külmaks hooajaks. Suvise valiku alla kuuluvad samuti nokamütsid.  Mütsid on pesapalli tüüpi. Otsingufiltri abiga saad otsustada nii suuruse, värvi kui ka kaubamärgi järgi.

 

Teine popp toode on hokisärgid. Võimsa prindiga või sportlikud – saad valida kõik omadusi koos või eraldi. Alati saad olla kindel – ükskõik, mille valid, on see kvaliteetne.

 

TULE ŠOPPAMA!

 

Oleme hokivarustuse edasimüümisega tegelenud üle kahekümne aasta, saame aru kui tähtis on hokivarustuse kvaliteet. Kui tahad osta kaupasid garantiiga – vali meie hoki pood. Kui vaja saame nõustada ka sobiva kauba leidmisel.  Mõistame, et erinevate asjade puhul – hoki uisud või hokikepid – peensusi on väga palju ning ei saagi kõigega kursis olla.  Külasta internetipoodi või tule kohapeale!

Alusta uut hooaega uue varustusega

 

Leave a Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *