Miks mitte kinkida kalender pere fotodega armsale vanaisale? Teine nutikas idee on fotoraamat, kuhu saad lisaks piltidele mõned lahedad mõtted lisada.   Vali omale valitud mõõdus kalender koju. Leiad kindlasti omale sobiva!

Kas Sina juba oled teadlik, et fototapeet on jälle moes? Miks mitte panna enda kõige armsam pilt seinale, et seda iga hetk jumaldada? Kui aga tunned, et see on Sinu jaoks liig, siis näiteks seinakleebised teevad ruumi huvitavamaks.  Lisaks on valikus kleebised ka autodele ning teist sorti asjadele, mida saaksid vajadusel ise arendada.

Heakvaliteediline lõputöö köitmine on viimne, kuid vägagi tähtis samm selle valmimisprotsessis. Ei ole vaja riskida oma lõputööga ning teosta köitmine parima teenuspakkuja juures. Kas Sul hakkavad visiitkaardid otsa saama? Kiire ja mugav visiitkaartide trükkimine meie e-poes! Loo uus visiitkaart – meie eksperdid aitavad Sind vajadusel oma nõuannetega.

Fotolõuend – uudne trend!

Fotolõuend on vahva idee, kuidas toale iseloomu lisada. Lõuendile saab printida ükskõik millise foto. Fotolõuend on täpselt nagu oleks tegemist ehtsa maaliga.

Millal sa viimati trükkisid pilte ja panid neid albumisse? Arvutist võivad pildid kaduda ühe hetkega, kuid fotoalbum jääb. Praegu on {selleks selle täiendamiseks} parim hetk, kuna fototrükk 10×15 piltidele on soodsam kui kunagi varem.  Piltide trükk interneti vahendusel on kõige mugavam ja kiirem viis seda teha. Fotode trükkimine ei ole veel kunagi olnud nii lihtne, saad seda teha mugavalt enda arvutist. Kui Sul ei õnnestu pildid üles laadida, võta ühendus meie kliendioega.

Aina enam populaarsust on kogunud fotode trükkimine riietele. Trükk t-särgile on kõige populaarsem, kuna seda kasutavad paljud võistkonnad.  T-särkide trükkimine ei võta kaua aega ja Sa saad ise valida särgi suuruse ja värvi. Trükk riietele sobib ka meeskondadele, kes tahavad ühtset logo näiteks trenniriietele. Meie juuures on kõik võimalik!

Igasugune trükkimine riietetele, kinkekarbid, tassidele, lõuenditele ja palju muud! Külasta meie lehte juba täna ja telli endale mõnus meene või lase oma mälestused paberile trükkida!

 

Leave a Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *