Miks mitte valmistada kalender laste fotodega oma vanaemale? Kindlasti ka fotoraamat on tore meene – võimalik on iga kauni hetke juurde kirja panna armas jutt, et pilt ehedam oleks.  Internetipoe toodete seas on kalendrid kontorisse ja koju, kalendrid erisuuruses. Leiad kindla peale endale vajaliku!

Eriti populaarne on sellel aastal fototapeet!  Miks mitte kleepida läbi aegade lemmik pilt seinale, et seda päevast päeva imetleda? Kui aga arvad, et see pole Sinu jaoks, siis näiteks seinakleebised muudaksid seina hubasemaks.  Samuti on müügis kleebised ka väikebussidele ja ka teist sorti masinatele, mida saaksid vajadusel ise kujundada.

Kui oled õpilane, siis on köitmine arvatavasti Sinu jaoks aktuaalne. Ei ole vaja riskida valmis lõputööga ning tee köitmine usaldusväärse teenuspakkuja juures. Ka visiitkaardid ning visiitkaartide trükkimine on praegu soodushinnaga. Disaini äge visiitkaart – meie eksperdid on abik Sulle vajadusel oma nõuannetega.

Fotolõuend – lahe trend!

Fotolõuend on riie, millele on prinditud pilt. Foto saad välja valida ise ning selle seina riputada.

Fotolõuend näeb välja nagu oleks tegemist ehtsa maaliga- https://www.picturehappy.ee/

Kas mäletad, kui mõnus on vana fotoalbum kätte võtta ja vanu pilte vaadata. Loo uus fotoalbum, et kümne aasta pärast oleks kõiks Su vahvad pildid ühes kohas. Meie juures on fototrükk parima hinnaga aastaringselt. Piltide trükk interneti vahendusel on kõige mugavam ja kiirem viis seda teha. Et fotode trükkimine sujuks paremini, vali kõik pildid, mida soovid trükkida juba eelnevalt eraldi kausa. Kui Sul ei õnnestu pildid üles laadida, võta ühendus meie kliendioega.

Aina enam populaarsust on kogunud fotode trükkimine riietele. Kõige enam eelistatud on trükk t-särgile.  T-särkide trükkimine ei võta kaua aega ja Sa saad ise valida särgi suuruse ja värvi. Tahad oma ürituse korraldustiimile midagi ühtset, siis trükk riietele on mugav valik. Meie juuures on kõik võimalik!

Fotorükk, fotolõuendid, köitmine on vaid väike osa meie teenustest. Tutvu kõikide võimalustega meie kodulehel.

 

Leave a Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *